4 lipca 2016

GRILL

SMOKER BBQ DUŻY – DANE URZĄDZENIA

Waga – 850kg
Długość całkowita – 5,2m
Wysokość – 1,6m
Miejsce grillowania – 2,2m
Średnica rury – 600mm
Grubość materiału wędzarni – 6mm

1. W miejscu nad paleniskiem istnieje możliwość pieczenia lub postawienia na klapie garnka lub brytfanny lub podwieszenia garnka typu kociołek bezpośrednio nad paleniskiem.

2. Całe urządzeni posiada osiem różnych pozycji regulacji dopływu powietrza gorącego lub zimnego.

3. Na każdej z klap znajduje się termometr informujący o temperaturze pieczenia, co ułatwia kontrolowanie pieczenia bez niepotrzebnego otwierania klap oraz spadku temperatury.

4. Wszystkie elementy mające bezpośredni kontakt z żywnością są wykonane ze stali nierdzewnej.

5. Szuflady jak i półki robocze ze stali nierdzewnej łatwe do demontażu w celu umycia.

6. Cztery półki na zewnątrz proste do demontażu.

7. Tunel wewnętrzny do przesyłu gorącego powietrza od paleniska do wędzarni również wykonany ze stali nierdzewnej.

8. Smoker jest urządzeniem mobilnym na specjalnie zaprojektowanej przyczepie.

Dana dotyczące przyczepy:

  • długość całkowita – 3,85m
  • rozstaw osi od felgi do felgi 1,390 m
  • rok produkcji – 2015
  • dopuszczalna ładowność – 908kg
  • dopuszczalna masa całkowita – 1300kg
  • dwu osiowe hamowanie z hakiem najazdowym
  • oświetlenie LED
  • koło aluminiowe 4szt.
  • koło zapasowe

Całość ocynkowana i pomalowana proszkowo, kolor czarny, obudowa w kolorze pomarańczowym, wykonana ze stali i laminatu, podzespoły zawieszenia firmy KNOTT. Możliwość indywidualnego zamówienia również bez przyczepy na stelażu z kołami.

SMOKER BBQ MAŁY – DANE URZĄDZENIA

Waga – 550kg
Długość całkowita – 240cm
Wysokość – 166cm
Miejsce grillowania – 155cm
Średnica rury – fi 6000
Grubość rury – 0,8mm
Grubość wędzarni – 0,6mm

1. W miejscu nad paleniskiem istnieje możliwość pieczenia lub postawienia na klapie garnka lub brytfanny lub podwieszenia garnka typu kociołek bezpośrednio nad paleniskiem.

2. Całe urządzeni posiada osiem różnych pozycji regulacji dopływu powietrza gorącego lub zimnego.

3. Na każdej z klap znajduje się termometr informujący o temperaturze pieczenia, co ułatwia kontrolowanie pieczenia bez niepotrzebnego otwierania klap oraz spadku temperatury.

4. Wszystkie elementy mające bezpośredni kontakt z żywnością są wykonane ze stali nierdzewnej.

5. Szuflady jak i półki robocze ze stali nierdzewnej łatwe do demontażu w celu umycia.

6. Trzy półki na zewnątrz proste do demontażu.

7. Tunel wewnętrzny do przesyłu gorącego powietrza od paleniska do wędzarni również wykonany ze stali nierdzewnej.

8. Smoker jest urządzeniem mobilnym na specjalnie zaprojektowanej przyczepie.

Dana dotyczące przyczepy:

  • długość całkowita – 4m
  • rozstaw osi od felgi do felgi 1,390 m
  • rok produkcji – 2010
  • dopuszczalna ładowność – 645kg
  • dopuszczalna masa całkowita – 750kg
  • przyczepa z jdną osią z hamulcem najazdowym
  • oświetlenie LED
  • obręcze kół aluminiowe
  • koło zapasowe

Całość ocynkowana i pomalowana proszkowo, kolor czarny, obudowa w kolorze pomarańczowym, wykonana ze stali i laminatu, podzespoły zawieszenia firmy KNOTT. Możliwość indywidualnego zamówienia również bez przyczepy na stelażu z kołami.

KONTAKT

Robert Szymosz
tel.: +48 502 056 322
email: info@autoszymosz.pl

Jacek
tel.: +48 796 999 740
email: info@autoszymosz.pl

Hubert
tel.: +48 884 136 859
email: info@autoszymosz.pl